Scandal la ședința Consiliului Municipal Bălți: Un consilier părăsește partidul socialiștilor din cauza lui Nesterovschi

Ședința de azi a consiliului municipal Bălți, s-a lăsat cu scandal. După discursul unui consilier, care și-a anunțat ieșirea din partidul socialist.

0

După ce conisilierul municipal, Veaceslav Zelenețchi a anunțat că părăsește partidul socialiștilor, în sală au răsunat aplauze. El a declarat că împreună cu alți colegi deai lui, sunt categoric împotriva, candidaturii lui Aexandr Nesterovschi la funcția de primar al municipiului Bălți. 

,,Noi îl cunoaștem foarte bine pe domnul Nesterovschi și nu vrem ca orașul să înece în intrigi, protecționism și cumătrism. Iar în rezultat să rămânem doar cu promisiuni electorale goale. Asta și a influențat decizia mea. Vă rog să înregistrați cererea mea.” 

 

Alți consilieri socialiști s-au arătat deranjați de discursul lui Zelenețchi și au sărit în apărarea lui Nesterovschi. Pentru că socialiștii nu și-au înregistrat pe ordinea de zi, declarația, acestora nu li s-a permis să se expună. După aceasta au urmat replici dure între consilieri.

La începutul lunii curente ex-deputatul Alexandr Usatîi împreună cu alţi 20 de socialişti din Bălţi au anunţat că părăsesc rândurile Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM). Atunci, politicianului a menționat că motivul plecării este numirea lui Alexandr Nesterovschi în calitate de lider al Organizaţiei Teritoriale Bălţi a PSRM.

Menționăm că Alexandr Nesterovschi este candidatul, înaintat de BeCS la funcția de primar al municipiului Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture