Echipa de fotbal din Bălți conduce în divizia A

Vineri, 31 iulie, au avut loc meciurile din etapa a 2-a a campionatului RM la fotbal din Divizia A. În pofida faptul că meciurile se desfășoară fără spectatori din cauza restricțiilor coronavirusului, echipele manifestă performanțe.

Vineri, bălțenii au găzduit echipa Sheriff-2 din Transnistria. Meciul a fost unul aprig și interesant.

Din primele minute ale meciului, fotbaliștii bălțeni s-au grăbit să atace porțile celei de-a doua echipe a „Șerifului”. De mai multe ori încercările lor s-ar fi încheiat cu succes, însă nu o singură dată portarul și bara porților i-au salvat pe oaspeți.

În pauză, ambele echipe au plecat cu scorul de 0:0 și în speranța că a doua repriză a întâlnirii va aduce rezultatul dorit. În a doua repriză, echipa noastră nu a încetinit și a atacat continuu poarta adversarilor. La finalul meciului, bălțenii au marcat un gol, dar acesta a fost anulat de către arbitrul principal din cauza poziției de ofsaid. Arbitrul a adăugat încă 3 minute la timpul inițial al meciului, iar tânărul atacant Serghei Mișkov, într-unul dintre atacurile bălțenilor, a băut mingea deasupra portarului și obține victoria în timpul suplimentar. Scorul final fiind 1:0.

A doua victorie dificilă a FC Bălți în acest sezon asigură echipa cu poziția a doua în clasament. Următorul meci se va juca cu echipa din Gagauzia „Suclea”. Jocul va avea loc pe 7 august la orele 18.00.

Бельцкая футбольная команда лидирует в Дивизии А

Бельцкая футбольная команда лидирует в Дивизии А

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 3. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture