Ilan Șor: Vă dau cuvântul meu de onoare, vom transforma Bălțiul într-un oraș de vis (P)

0

Sute de locuitori ai orașului Bălți au participat joi, la un eveniment de amploare, desfășurat în peste 40 de locații din capitala Nordului. În cadrul acestuia, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, s-a adresat cu un mesaj locuitorilor municipiului și i-a îndemnat să o susțină pe Marina Tauber la alegerile de duminică. Mesajul a fost transmis, concomitent, pe 42 de monitoare, instalate în tot atâtea locuri din Bălți.

Ilan Șor le-a spus oamenilor că, din 21 noiembrie, problemele oamenilor din oraș vor deveni problemele lui personale. El a adăugat că Marina Tauber a pus umărul la dezvoltarea localităților administrate de primari ai Partidului „ȘOR” și vine la Bălți cu o echipă puternică, care poate realiza tot ce este descris în programul de dezvoltare a orașului Bălți.

„Noi înțelegem că acesta este o responsabilitate pentru toată echipa. A mea în primul rând. Din 21 noiembrie, problemele bălțenilor vor deveni problemele mele. Fiecare problemă care va apărea va fi și pe umerii mei va trebui, împreună cu Marina Tauber și cu marea noastră echipa, să o soluționăm. Sunt convins că ne vom descurca. Noi nu lucrăm cu jumătăți de măsură. Pentru mine, pentru Marina Tauber, pentru echipa mea, fiecare angajament, fiecare promisiune contează enorm și am decis să pornim pe acest drum doar după ce ne-am asigurat că vom putea realiza tot ceea ce am promis”, a declarat Ilan Șor.

Ilan Șor a mai adăugat că următoarea lui mare provocare va fi să transforme Bălțiul într-un oraș de vis.

„Știți că mie îmi plac provocările, îmi place să mă provoc pe mine însumi, pentru a munci și mai mult și pentru a arăta de ce sunt în stare. Am acceptat provocarea să dezvolt Aeroportul Chișinău și l-am făcut printre cel mai bune din CSI. În 2015, am acceptat provocarea de a deveni primar la Orhei și de a scoate acest oraș din ruine. Și am făcut-o, am demonstrat de ce sunt în stare. Următoarea mea provocare mare este să trasnform orașul Bălți într-un oraș de vis. Și o voi face și pe asta”, a adăugat Ilan Șor.

Alegerile locale noi din Bălți vor avea loc în 21 noiembrie. Candidatul Partidului „ȘOR, Marina Tauber, va fi a noua în buletinele de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture