Istoria cutremurătoare a lui Ion Bulgac, cel care și-a pierdut bunelul în urma infecției COVID-19

Vaccinarea ne protejează de formele grave și decesele provocate de COVID-19. Mergi la orice centru de vaccinare, fără programare, doar cu buletinul de identitate sau contactează medicul de familie.

0

El este Bulgac Ion, tânărul și-ar fi pierdut bunelul din cauza infecției COVID-19. Pentru el bunelul a fost un om cu literă mare. Cel mai marcant moment din relația celor doi a fost când bunelul ia procurat un pian. 

Amintirea despre cum bunelul a ajuns să fie testat pozitiv, pentru Bulgac Ion este ca un vis urât, iar timpul de parcă s-ar fi oprit în loc.

„În fiecare zi, o persoană din familie era testată pozitiv cu COVID-19. Bunelul s-a internat imediat după ce a aflat că are COVID-19. Boala a fost foarte agresivă și nu a putut fi salvat. A fost transferat la IMSP SCR „Timofei Moșneagă”. Medicii au muncit foarte mult ca să îl salveze, dar nu a fost posibil. Dacă vrei să îți construiești o casă te duci la un om care știe să construiască. Dacă vrei să ai grijă de sănătatea ta atunci trebuie să vorbești cu un medic și nu cu vecinul sau cu un prieten foarte bun care a privit un video pe youtube” spune Ion Bulgac.
Reamintim faptul că vaccinarea ne protejează de formele grave și decesele provocate de COVID-19. Mergi la orice centru de vaccinare, fără programare, doar cu buletinul de identitate sau contactează medicul de familie.
Menționăm faptul că proiectul e realizat de Ministerul Sănătății în parteneriat cu UNICEF MoldovaWorld Health Organization in Moldova, cu suportul USAID.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture