La Bălți urmează să fie digitalizată gospodăria municipală

51

Ofertă de a digitaliza  gospodăria urbană a Bălțiului vine din partea companiei ”Trimetrica”. Reprezentanții ei au vorbit despre avantajele și capacitățile tehnologiilor geo-informaționale. Potrivit acestora, sistemul este utilizat pe scară largă în întreaga lume de structuri guvernamentale, companii comerciale și organizații non-profit.

Esența programului se află într-o  bază de date unică, care va include informații detaliate despre toate obiectele și facilitățile orașului, până și comunicațiile. Va deveni un instrument de iterconectare, care combină datele dispersate într-o imagine completă, pentru reproducerea situației operaționale în timp real. Acest lucru va simplifica foarte mult activitatea multor servicii.

Programul lucrează pe baza platformei Esri și a partenerilor săi.

Potrivit reprezentanților companiei ”Trimetrica”, orașul Bălți are un potențial bun pentru implementarea unui program de digitalizare a tuturor utilităților publice.

”Trimetrica” colaborează cu companii din străinătate  și  cele moldovenești, lucrează în strânsă colaborare cu parteneri din Rusia, Cehia și SUA, contribuind la întroducerea tehnologiilor GIS în industriile de specialitate îngustă.

La Bălți urmează să fie digitalizată gospodăria municipală

La Bălți urmează să fie digitalizată gospodăria municipală

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 27. Februar 2020

Cmentariile sunt închise