La închisoare pentru spargerea mai multor mașini

Au mers din raionul Teleneşti la Sângerei să spargă nişte maşini. Este isprava a trei tineri cu vârste de 20 de ani din raionul Teleneşti, scrie Ziarul Național.

Potrivit poliţiştilor, aceştia au sustras bunuri în valoare de 930 de lei dintr-un automobil de model „Opel Vectra”, parcat în fața casei unui locuitor din satul Dumbrăvița al aceluiaşi raion. Automobilul apaținea unui bărbat de 29 de ani din raionul Glodeni, care se afla în vizită la rude.

După acest furt, tinerii au mers în satul Coșcodeni din raionul Sângerei, unde au încercat să sustragă roțile de la un automobil de model „Opel Astra”, parcat şi acesta în faţa casei proprietarului.

În timp ce suspecții scoteau a doua roată, au fost prinși în flagrant delict de proprietar, care a alertat imediat poliția.

În urma percheziției efectuate de polițiști, în vehiculul suspecților au fost găsite bunurile sustrase din automobilul „Opel Vectra”.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la patru ani de închisoare sau o amendă de până la 20 de mii de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture