«Magia din cutia pentru pantofi». Fii Moș Crăciun pentru un copil, care are nevoie de un miracol

1

În preajma sărbătorilor de Revelion și Crăciun, când toată lumea crede în  minuni, oricine poate deveni magician pentru un copil, care are nevoie de un miracol. Organizația obștească „Primăvara care ne unește”, pentru al cincelea an consecutiv organizaează acțiunea caritabilă „Magia din cutia pentru pantofi”. Scopul campaniei este de a aduce zâmbete pe fața copiilor.

Administratorul organizației obștești „Primăvara care ne unește”,  Ciprian Spataru, spune că campania este destinată, în special copiilor cu dizabilități și familiilor care se află în situații dificile.

Totodată, membrii asociației organizează cursuri de formare și traininguri pentru cei care doresc să învețe ceva nou. Tot aici pot apela, după ajutor psihologic sau juridic, familiile aflate în dificultate.

La prima ediție a acestei acțiuni, au fost distribuite, peste 300 de cutii, în 2021 se preconizează înmânarea a 800 de cadouri.

Dacă cunoașteți familii care au nevoie de ajutor, completați formularul de pe site-ul organizației: „Primăvara care ne Unește”. Cutiile pline cu daruri, pregătite de tine și familia ta, le puteți aduce pe strada Sf. Nicolae 61. Alte 2 puncte de primire a cadourilor sunt amplasate în restaurantul GoldHaus și în apropierea centrului comercial „Unic”. Alte informații sunt disponibile pe site-ul oficial al organizației „Primăvara care ne Unește”.

Citește și
  1. Svetlana cebotari spune

    Am nevoe

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture