Marina Tauber, așteptată să facă ordine la Bălți! Mii de bălțeni au participat la o amplă acțiune de mobilizare (Publicitate electorală)

0

Sute de locuitori ai municipiului Bălți au organizat astăzi o acțiune de amploare, pentru a scoate în evidență problemele orașului. Aceștia au inițiat o campanie publică, prin care îl îndeamnă pe candidatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, să facă ordine în Bălți. Acțiunea s-a desfășurat sub formă de flash-mob, în sute de locuri din oraș.

Participanții la eveniment s-au echipat fiecare cu mici panouri din lemn, pe care este scris sloganul campaniei și le-au fixat în preajma zonelor cu probleme din oraș. Este vorba despre drumuri stricate, clădiri aflate în stare deplorabilă, mormane de gunoi, zone părăsite, terenuri de joacă vechi și uzate și tot felul de alte locuri în care este necesară intervenția autorităților. Tinerii au explicat că, își doresc, în acest fel, să atragă atenția localnicilor asupra problemelor existente și să-i facă să înțeleagă importanța alegerilor din 21 noiembrie.

În mai puțin de o oră, pe paginile de socializare au apărut sute de postări.

Organizatorii acțiunii susțin că această campanie va dura o săptămână și i-au îndemnat pe toți cei interesați să li se alăture și să semnaleze, la rândul lor, preocupările care îi frământă. Ei i-au invitat la sediile formațiunii din oraș, pentru a primi plăcuțele respective, ca să le poată fixa în locurile cu probleme.

În mai puțin de o oră, pe paginile de socializare au apărut sute de postări, iar acțiunea a devenit virală și a provocat discuții aprinse pe internet.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture