Video// Caz tragic în capitală. O tânără s-ar fi aruncat de la balcon

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest.

0

Caz tragic în capitală. Potrivit sursei știri.md o tânără de 21 de ani și-ar fi pus capăt zilelor în seara zilei de ieri.Cazul dat a avut loc în seara zilei de 12 noiembrie, în jurul orei 22:47, pe strada N. Testemiţanu.

La fața locului imediat s-au îndreptat oamenii legii. Ajunși, polițiștii au stabilit că victima,s-a dovedit a fi  o tânără de 21 de ani, ar fi sărit de la balconul comun al unui bloc situat la etajul 14.

Tot la balcon oamenii legii au depistat un bun care i-ar aparține victimei. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate. La momentul actual pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture