Marina Tauber, mesaj către contracandidați: Încetați să inventați mizerii despre mine și echipa mea

0

Candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, și-a îndemnat contracandidații să înceteze să recurgă la provocări și să nu mai lanseze în spațiul public informații calomnioase la adresa sa, a liderului partidului, Ilan Șor, și a membrilor echipei din care face parte. Într-o intervenție în direct pe Facebook, ea a atras atenția că unii oponenți, din lipsă de argumente în favoarea lor, își construiesc campania electorală pe seama ei. 

Marina Tauber a menționat că, de la bun început, a ales strategia de a-și promova agenda proprie și de a nu-și ataca adversarii, chiar dacă deține suficiente informații care i-ar compromite.

„Cred că ați observat că eu prefer să nu vorbesc despre contracandidații mei, despre foștii primari sau administrația actuală. Nu veți observa vreo atitudine agresivă din partea mea față de alți candidați. Pe de altă parte, credeți-mă, eu am suficientă informație despre toți contracandidații mei și le-ar fi destul de neplăcut pentru ei, dacă aș vorbi despre asta. Dar eu nu vreau să fac asta și îi îndemn și pe ei să dea dovadă de decență și corectitudine”, a spus Marina Tauber.

Ea a accentuat că nu candidații la alegeri decid cine este cel mai bun, ci alegătorii și și-a îndemnat oponenți să nu mai dea propriile aprecieri.

„Eu admit că unora nu le place programul nostru sau nu le place de noi, cineva, poate, nu este de acord cu pozițiile noastre. Am spus de multe ori: noi respectăm opinia fiecărui locuitor din Bălți. Alegerea voastră înseamnă libertate de decizie. Evident că veți vota pentru cel care vă place, iar pentru cel care nu vă place, nu veți vota. Dar am o rugăminte către contracandidații mei: nu pierdeți bani și timp, pentru trolli, pentru boți, pentru oameni care trebuie să scrie două-trei fraze pe Facebook, ca să-ți dai seama că acest cont este fake. Și nu încurajați această agresiune în orașul vostru. Pentru că oricum va trebui să trăiți aici. Nu-i certați pe oameni între ei și nu aruncați mizerii în public. Dacă vă considerați demni, luptați, câștigați încrederea oamenilor și demonstrați că sunteți cu adevărat buni. Nu vă faceți de râs în fața oamenilor!”, a mai menționat Marina Tauber.

În context, ea le-a atras atenția oponenților că, deși va continua să facă abstracție de atitudinea adversarilor și nu va răspunde cu aceeași monedă, totuși, monitorizează atent toate atacurile și calomniile și că, dacă va fi cazul, cei care le lansează vor răspunde în fața instanțelor de judecată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture