Mesajul Președintelui Parlamentului, Igor Grosu de Ziua Hispanității

Urările au fost adresate președinților celor două Camere ale Parlamentului Spaniei.

Mesaje de felicitare prilejuite de Ziua Hispanității a fost adus de Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, în adresa Președinților celor două Camere ale Parlamentului Regatului Spaniei. 

Mesajul adresat Președintelui Senatului, Ander Gil:

”Excelență,

În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, îmi face deosebită plăcere să Vă adresez Dumneavoastră și întregului popor spaniol cele mai sincere felicitări, urări de bunăstare și pace cu ocazia Sărbătorii Naționale a Regatului Spaniei — Ziua Hispanității.

Sunt ferm convins că o cooperare reciproc avantajoasă dintre Republica Moldova și Regatul Spaniei va consolida în mod eficient relațiile noastre bilaterale și contactele interpersonale, întemeiate pe încredere și interese comune, în scopul asigurării bunăstării popoarelor și țărilor noastre.

Adresându-Vă urări de sănătate și armonie, rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

Mesajul adresat Președintei Congresului Deputaților Regatului Spaniei, Meritxell Batet:

”Excelență,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez, în numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, sincere felicitări, urări de pace și prosperitate cu ocazia Sărbătorii Naționale — Ziua Hispanității.

Îmi exprim speranța că Republica Moldova și Regatul Spaniei vor continua să depună eforturi comune pentru a menține un dialog deschis și constructiv, bazat pe înțelegere reciprocă, consolidând legăturile politice și economice dintre statele noastre.

Adresându-Vă urări de sănătate, bunăstare și armonie, r g să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture