Moș Crăciun a ajuns în Moldova. Cum a trecut acesta Nistrul și cum l-au întâlnit polițiștii de frontieră

0

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada au ajuns în Moldova. I-am întîlnit pe cei 2 la Soroca. Cu sacul doldora de cadouri și cu felicitări cei doi vor colinda țara în lung și-n lat. Moșul și-a lăsat sania renii pe celălalt mal al Nistrului. Chiar lângă postul de frontieră, îl așteptau cîțiva copii, care tare cuminți au fost în acest an.

După ce vor trece pe la toții copiii din Soroca, moșul se va îndrepta către Bălți și Chișinău. Cei doi vor verifica dacă au fost împodobiți toți brazii și vor trece pe la picii ascultători.

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada au ascultat cu atenție dorințele celor mici și le-a oferit cadouri.

Și polițiștii punctului de trecere a frontierei s-au bucurat de întâlnirea cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada. Pentru ai întîlni cumsecade, aceștia au împodobit un brad.

Tradițional, moșul sosește în Moldova pe cale aeriană. De aceasta dată, Moș Crăciun a decis să vină în țara noastră prin postul vamal Soroca.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture