Nichiforciuc, nemulțumit de Range Roverul cumpărat în 2019? În 2020 și-a luat Gelandewagen de peste 100 000 €

Anul 2020 a început cu achiziții „zdravene” pentru un „ales al poporului”. Deputatul democrat Eugen Nichiforciuc și-a completat garajul cu încă o bijuterie de lux, a cărei valoare este de peste 100 000 euro. Parlamentarul și-a cumpărat un Mercedes Gelandwagen, iar autoturismul nu se regăsește în declarația sa pentru anul 2019.

Recent, Nichiforciuc a fost surprins în trafic la volanul noului său Mercedes. Surse parlamentare susțin că tranzacția pentru cumpărarea acestuia a fost încheiată încă în luna ianuarie a acestui an.

Reporterii noștri au încercat să găsească noua achiziție a legiuitorului în declarația sa de avere, dar tot ce am reușit să identificăm în proprietatea sa declarată este un Range Rover Sport, fabricat în 2019 și achiziționat tot în 2019 pentru suma de 26197 euro.

Chiar și așa, prețul afișat pe pagina dealer-ului oficial din R.Moldova pentru un astfel de automobil (Range Rover Sport) pornește de la 59.600 de euro.

Am încercat să-i cerem o reacție deputatului PDM, acesta însă nu ne-a răspuns la telefon.

Amintim că Eugen Nichiforciuc a fost unul dintre deputații democrați care au pledat pentru crearea coaliției cu PSRM. Alianța a fost oficializată în luna martie, atunci când R.Moldova se confrunta deja cu pandemia provocată de noul tip de coronavirus.

Recent Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea pentru mai multe modificări fiscale din care se pare că cel mai mult are de câștigat democratul Nichiforciuc care deține mai companii specializate în extragerea pietrșului, nisipului, prundișului dar și alte minereuri.

Sursa: deschide.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture