O vânzătoare de miere de albini în Piața Centrala a împlinit 93 de ani

166

Anastasia Pisliarova, care vinde miere de albini  în incinta  pieții central din Bălți, a împlinit recent 93 de ani. Administrația întreprinderii municipale a decis să surprindă plăcut femeia în  ziua ei de naștere. 

Iurii  Vlas a spus că nu-i venea să-și creadă ochilor,  când a văzut în documente anul 1926,  cînd s-a născut femeia. Ea este energică, arată bine și merge la muncă pe tocuri înalte.

«Каждый год мы занимаемся продлением контрактов с людьми. Когда подписывал договор с ней, удивился, и сразу показалось, что это какая-то ошибка. Я поднял ксерокопию паспорта и убедился в том, что этой женщине исполнится 93 года. В начале года мы зафиксировали, что её обязательно надо будет поздравить».

Administrația pieței au găsit femeia în  ziua sa de naștere la locul de muncă, cu o dispoziție bună. Era momentul, când  intenționa să-și sărbătorească ziua de naștere alături de colegi. Prăjitura și florile au fost pentru Anastasia Pisliarova o surpriză  neașteptată.

Jurnaliștilor de la BTV  femeia le-a povestit că duce un stil de viață sănătos de mulți ani și își iubește meseria.

Anastasia Pisliarova vinde miere de albine de mulți ani. Anume mierea are proprietatea , de a crește nivelul de energie și vitalitatea, reduce  oboseala și are un efect benefic asupra stării. Aparent, acesta și este secretul longevității  doamnei Anastasia Pisliarova. Televiziunea BTV îi dorește femeii cu ocazia zilei de naștere bucurie, dragoste și sănătate pentru ea și familia ei numeroasă.

Cmentariile sunt închise