Pregătirile pentru inaugurarea bradului pe ultima sută de metri, însă oamenii nu au chef de sărbătoare

0

În piața centrală a orașului Bălţi a fost instalat bradul şi căsuțele pentru Tîrgul de Crăciun, unde bălțenii se pot bucura de dulciuri şi vin fiert. Patinoarul și caruselul încă nu sunt pregătite pentru vizitatori. Oamenii spun că bradul arată sărăcăcios, în comparație cu anii precedenți. Totodată, majoritatea menționează, că nu vor aștepta deschiderea oficială a ,,Orășelului Magic” și vor merge la plimbări de seară cu toată familia. 

Deși în oraș au fost aprinse luminițele, a fost instalat bradul, circulă troleibuzele împodobite cu luminițe LED, oamenii nu au dispoziție de sărbătoare. Ei dau vina pe administrație, care a început pregătirile prea târziu. Alții spun, că nu le prea arde de  sărbători, din cauza pandemiei, prețurilor mari și a veniturilor mici.

Inaugurarea pomului de Crăciun, va avea loc, vineri, 24 decembrie, începând cu ora 17:00.  Manifestația va marca începutul sărbătorilor de iarnă în municipiul Bălți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture