Procurorul Andrei Pântea şi-a dat demisia

0

Adjunctul-interimar al procurorului municipiului Chişinău, Andrei Pântea, şi-a dat demisia. Cererea sa fost acceptată în data de 21 septembrie, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către șeful CSP, Mircea Roșioru.

Potrivit sursei, Andrei Pântea nu ar fi indicat în cererea sa de demisie anumite motive.
Realitatea.md amintește că Andrei Pântea a deținut funcția de procuror general adjunct, iar în luna martie a acestui an, a fost eliberat din funcție și numit în funcția de adjunct-interimar al procurorului municipiului Chișinău.

Fostul procuror general adjunct Andrei Pântea a infirmat acuzațiile și a menţionat că este vorba de un subiect regizat şi că ar fi vorba de episodul numărul doi al subiectului Ţigănaş.

Ulterior, Procuratura Generală s-a autosesizat în cazul interceptărilor scandaloase dintre Andrei Pântea şi autoritatea criminală Ion Șoltoianu, difuzate de Realitatea TV. Procuratura Generală a anunță că va demara o anchetă internă în acest caz.

realitatea.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture