Profesorii din Bălți și-au primit salariul la timp

Bugetul municipal primește resurse pentru salariile angajaților din învățământ, sub formă de transferuri din bugetul central.

0

După informațiile apărute în presă, că profesorii din unele raioane ale țării nu-și primesc salariile, jurnaliștii BTV au încercat să afle cum stau lucrurile la Bălți. Potrivit Direcției Învățământ, Tineret și Sport din cadrul primăriei susține că în oraș nu au fost înregistrate restanțe la salariile personalului didactic și nedidactic.

Totodată am contactat câteva instituții de învățământ din oraș. Administrațiile acestora ne-au dat asigurări că profesorii și-au primit salariile la timp. Bugetul municipal primește resurse pentru salariile angajaților din învățământ, sub formă de transferuri din bugetul central. Acum câteva zile, în presă au apărut informații că în unele regiuni ale țării, profesorii nu-și mai primesc salariile de câteva luni. Astăzi, Ministerul Educației a anunțat că autoritățile au alocat deja suma necesară pentru rambursarea restanțelor salariale în unele instituții de învățământ din țară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture