Reparație sălii de sport finisată în gimnaziul din Bălți

După 15 ani, sala de sport a gimnaziului NR 2 din Bălți a fost renovată. Din cei aprope 300 mii de lei din bugetul local, au fost schimbate ușile și ferestrele, a fost instalat un sistem nou de iluminare, iar podeaua veche a fost schimbată pe una nouă și lucioasă, unde se vor antrena nu doar elevii instituției dar și copii care vin aici la cercurile sportive.

În gimnaziul nr. 2 Bălți a fost finisată reconstrucția sălii de sport: aici s-au reparat pereții, tavanul, s-au înlocuit ușile și ferestrele, s-a instalat un sistem de iluminare modern și o pardoseală nouă. Veceurile și vestiarele la fel au fost renovate. Potrivit viceprimarului Nicolai Grigorișin, gimnaziul trebuia adus în ordine, deoarece reparații au fost făcute acum 15 ani.

Nu doar elevii gimnaziului, dar și copiii care participă la cercurile sportive vor practica antrenamentele în sala de sport.

Copiii se vor putea bucura de noua sală doar peste câteva săptămâni, sau chiar mai târziu, în dependență de cât va dura perioada de carantină care a fost introdusă pentru a combate coronavirusul.

Aproximativ 300 de mii de lei au fost alocați din bugetul orașului pentru reparația sălii de sport.

В бельцкой гимназии завершился ремонт спортзала

В бельцкой гимназии завершился ремонт спортзала

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 20. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture