Rosian Vasiloi, printre cei care și-au administrat doza 3 de vaccin

1

În Poliția de Frontieră a fost dat startul administrării dozei booster de vaccin anti-COVID-19 persoanelor care au finalizat schema primară de vaccinare. Printre cei care s-a imunizat astăzi cu cea de-a treia doză de vaccin se numără și șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, transmite Știri.md.

„Pandemia ne-a epuizat pe toți, însă dorința de viață este mult mai puternică. De aceea vă îndemn să continuați lupta cu aceeași responsabilitate și grijă față de propria sănătate și a celor dragi. Vaccinați-vă și asigurați-vă un viitor fără COVID-19!”, este îndemnul șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, după procedura de imunizare cu doza booster de vaccin anti-COVID-19.

Poliția de Frontieră subliniază că imunizarea împotriva COVID-19 este mai mult decât importantă și necesară la ziua de azi.

O nouă variantă a coronavirusului, B.1.1.529 – Omicron, se răspândește rapid în toată lumea, provocând îngrijorare și impune restricții în vederea diminuării riscului de transmitere a noii tulpini”, se mai arată în comunicat.

Citește și
  1. Petru spune

    Se privește provincial și ieftin când dați știri despre șeful grănicerilor. Luați exemplul României, SUA, Ucrainei, țărilor UE unde astfel de știri nu apar în mass-media importante. Este evident că se încearcă promovarea domnului și publicitatea lui pentru a prosti oamenii. Însă când efectivul trece la uniforma de iarnă, sau că el din banii publici se plimbă prin Kiev sau țările Baltice, nu este meritul lui, ci prostia oamenilor care nu înțeleg că nu se face nimic decât ieșirea în teren din banii oamenilor pentru a se poza pentru Facebook . În Poliția de Frontieră al Republicii Moldova nu se face nimic concret decât un piar a unui om… Faceți o evaluare publică și veți vedea că regele este gol!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture