Ședința Parlamentului, programată pentru astăzi, nu a avut loc

Mai mulți deputați nu s-au prezentat la întrunire

Circul pe timp de epidemie s-a mutat la Parlament. Unii deputați au bătut în mese, alții au acuzat guvernarea de ilegalități. Ședința Parlamentului, în cadrul căreia premierul urma să prezinte în plen proiectul de asumare a răspunderii nu a avut loc atăzi din motiv că mai mulți deputați nu s-au prezentat. Premier și un  vicepreședinte al Parlamentului, au oferit un show printr-un schimb de replici.

Ședința Parlamentului, programată pentru astăzi, nu a avut loc. Asta pentru că mai mulți deputați nu s-au prezentat la întrunire. De la ședință au lipsit 36 de deputați din fracțiunea PSRM,  22 din PDM, Ilan Șor, Vladimir Bolea, Alexandru Oleinic și Oazu Nantoi. În sală erau prezenți 39 de parlamentari și reprezentanții Guvernului, scrie zugo.md.

Nemulțumiți de lipsa cvorumului, unii deputați au bătut în mese, iar alții au acuzat guvernarea de ilegalități.

Primi-ministrul Ion Chicu s-a văzut nevoit să prezinte proiectul de lege prin care Guvernul își angajează răspunderea în contextul pandemiei COVID-19 doar în camera pentru presă, scrie agora.md.

Iar jurnaliștii au asistat la un show cu schimb de replici dintre Chicu și Popșoi.

De menționat că, mai mulți deputați din opoziția parlamentară au sesizat că, pe lângă măsurile de susținere a agenților economici și a cetățenilor în contextul crizei generate de pandemia COVID-19, proiectul prin care Guvernul își angajează răspunderea conține anumite scheme de readucere în activitate a magazinelor tip duty-free, dar și reducerea taxelor pentru folosirea subsolului și extragerea zăcămintelor naturale.

Ședința Parlamentului, programată pentru astăzi, nu a avut loc. Mai mulți deputați nu s-au prezentat la întrunire

Ședința Parlamentului, programată pentru astăzi, nu a avut loc. Mai mulți deputați nu s-au prezentat la întrunire

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 2. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture