TRANSPORTUL PUBLIC DIN BĂLȚI ESTE DEZINFECTAT ÎN LEGATURĂ CU COVID-19

În legătură cu pericolul răspândirii coronavirusului, transportul public din Bălți este dezinfectat. Potrivit inginerului șef al întreprinderii municipale, Victor Caliujnîi, troleibuzele sunt dezinfectate cu o soluție specială de două ori pe zi, dimineața și seara.

La oprirea finală a pe fiecare traseu, balustradele, scaunele, volanul și bordul din cabina șoferului sunt dezinfectate, adică toate lucrurile cu care pasagerii, taxatorul sau șoferul pot intra în contact.

Reamintim că, pe 10 martie, primarul de Bălți a semnat un decret privind introducerea unei alerte sporite în municipiu. A fost deschisă și o linie telefonică – 0231 54 638. Documentul se referă și la prelucrarea vehiculelor. Persoanele care transportă pasageri și bagaje pe teritoriul municipiului Bălți trebuie să asigure dezinfectarea vehiculului după încheerea fiecărui traseu.

В Бельцах дезинфицируют общественный транспорт

В Бельцах дезинфицируют общественный транспорт

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 11. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture