Trei bărbați ar fi câștigat 600 de mii de lei din vânzarea mugurilor de canabis

Activitatea unui grup care se ocupa de vânzarea mugurilor de canabis a fost demascată de polițiști și procurori.

0

Ca urmare a  investigațiilor efectuate polițiștii au identificat trei membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, fiecare având rolul său bine determinat. Liderul grupării,  originar din orașul  Strășeni,  împreună cu complicele său,  originar din raionul  Anenii Noi, procurau semințe de canabis, ulterior le plantau în locuri special selectate și amenajate din fâșiile forestiere din  Anenii Noi, iar de îngrijirea plantelor se ocupa un alt bărbat.

În urma perchezițiilor a fost depistată și ridicată marijuană mărunțită și muguri ale plantelor de cânepă, cu masa totală de aproximativ 3 kg, două butelii cu volumul de un litru,  în care se afla soluție utilizată la creșterea rapidă a plantelor de cânepă, cântare la scară mică, aparate din metal destinate pentru mărunțirea plantelor de cânepă.

De asemenea  au fost depistate și ridicate două arme deținute ilegal, 383 cartușe cu calibru diferit și cinci încărcătoare pentru aceste arme.

Drogurile erau comercializate consumatorilor la un preț de la 150 până la 200 lei per gram. Astfel, suspecții urmau să încaseze un venit de  aproximativ 600 000 de lei.

Conform legii penale în vigoare aceștia riscă închisoare de până la 15 ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture