Un șofer moldovean a făcut accident în România

Un şofer din Republica Moldova care şofa, ieri după-amiază, pe DN 11, dinspre Braşov către Târgu Secuiesc, a provocat un accident rutier pe raza localităţii covăsnene Moacşa, în momentul în care a intrat în depăşirea unui alt autoturism, într-o zonă în care asemenea manevre sunt interzise, scrie mytex.ro.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că numitul T.I. din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism din direcția Brașov către Târgu Secuiesc, pe D.N.11, la Km. 38+350 m, pe raza localității Moacșa, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism în zona de acțiune a indicatorului «Depășirea autovehiculelor cu excepția motocicletor fără ataș interzisă», trecând peste marcajul longitudinal continuu care desparte sensurile de mers și, la revenirea pe banda inițială de mers, a acroșat autoturismul depășit, care s-a încadrat și a inițiat manevra de schimbare a direcției de mers spre stânga”, se detaliază într-un comunicat remis de Poliţia Judeţeană Covasna.

În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit uşor. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture