UNDE SE ODIHNESC BĂLȚENII ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ

În ajunul sărbătorilor de iarnă, plictisiți de rutina zilnică, bălțenii apelează la serviciile agențiilor de turism din regiune. Cu toate că visează la destinații dintre cele mai originale sau exotice, în cele mai multe cazuri buzunarul nu le permite să ajungă mai departe de România sau Bulgaria.

Mai mult aleg destinația România. În prumul rînd aleg destinațiile mai ieftine.
Cea mai ieftină ofertă o putem propune la 78 de euro, cea mai scumpă de 150 de euro, pentru 3 nopți și 4 zile. Ofertele pentru 6 nopți 7 zile sunt evident mai scumpe

Se pare că unii bălțeni doresc să-și petreacă vacanța într-un mod diferit de cel tradițional și aleg oferta Crăciun în Europa. Acestea sunt puțin mai scumpe și încă nu au atins popularitatea ofertelor de vacanță la munte.

În același timp, sunt și clienți care au economisit pe parcursul anului și doresc să petreacă sărbătorile de iarnă într-un mod mai special și aleg destinații mai extravagante.

Potrivit agentului de turism Marin Țurcanu, chiar dacă este perioada sărbătorilor de iarnă, clienții solicită uneori și destinații în contrast cu vremea din țară, precum Egipt, Dubai sau alte țări exotice.

Și aici prețurile desigur variază în funcție de destinație și serviciile oferite, așa că fiecare își programează odihna după buzunar.

Și pentru că orice vacanță presupune și anumite riscuri, agenții de turism spun că de fiecare dată le povestesc clienților despre importanța procurării poliței de asigurări medicale, mai ales atunci cînd mergem la schiat.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture