Video// Au furat de pe un șantier de construcții. Trei bărbați riscă până la 12 de pușcărie

Trei bărbați au fost reținuți de oamenii legii și riscă până la 12 de pușcărie.

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 45 de ani au fost reținuți de oamenii legii. La 12 septembrie curent, persoanele vizate au pătruns pe ascuns pe teritoriul unui șantier de construcții,  de unde au sustras mai multe materiale de construcție, dar și utilaje în sumă totală de peste 400 000 de lei.

Bărbații sunt locuitori ai orășelului Sîngera din municipiul Chișinău. Doi dintre bănuiți, au fost anterior cercetați pentru comiterea infracțiunilor similare. La 29 septembrie, au fost efectuate concomitent mai multe percheziții în automobilul și la domiciliile persoanelor suspecte, în cadrul cărora, au fost depistate şi ridicate o parte din bunurile sustrase.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art.186 al.5 din Codul penal, iar persoanele bănuite au fost reținute pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de furt în proporții deosebit de mari, riscă pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 12 ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture