Video// Start controale inopinate. Mai multe persoane din Bălți au fost amendate

Au fost verificate peste 2900 de localuri din întreaga țară. Pentru nerespectarea normelor au fost emise 111 amenzi.  

Orșul Bălți se află pe primul loc după indicatorul de incidență cu Covid-19. Cu toate acestea, pentru unii locuitori și vizitatori ai orașului, acesta nu este un motiv pentru a respecta măsurile anti-epidimiologice. Potrivit oamenilor legii, care desfășoară controale, unii angajați ai unităților de catering nu verifică dacă vizitatorii au un certificat de vaccinare. Sunt și cei care nu cunosc despre o astfel de cerință.

Potrivit deciziei Comisiei Municipale de Sănătate Publică, accesul la unitățile de catering fără certificat de vaccinare sau un test negativ Covid-19 este interzis. Cu toate acestea unii agenți economici nu respectă aceste prevederi.

Reprezentanții unităților de catering menționează că, după introducerea unor noi reglementări, numărul vizitatorilor s-a micșorat, precum și veniturile.

Săptămâna trecută, oamenii legii au efectuat numeroase controale privind respectarea măsurilor anti-epidemiologice. Weekendul trecut  au fost verificate peste 2900 de localuri din întreaga țară. Pentru nerespectarea normelor au fost emise 111 amenzi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture