Zeci de turiști au rămas blocați în Mongolia din cauza unei epidemii de ciumă bubonică

110

– Zeci de turiști au rămas blocați în Mongolia din cauza unei epidemii de ciumă bubonică. Аsta după ce un doi soți din Rusia cu vârsta de 38 și respectiv 37 de ani au murit după ce au consumat carne crudă și organele interne ale unei marmote. Consumul de carne de marmotă este interzis în Mongolia.

– China a informat luni că nu va participa la discuţii cu Statele Unite şi Rusia privind un nou acord pentru limitarea armelor nucleare, relatează Reuters.

– Rămăşiţe din trupul fetiţei românce de 8 ani, victimă a militarului devenit criminal în serie, au fost găsit într-o valiză pe fundul unui lac toxic din Cipru. Tot acolo a fost găsit şi cadavrul mamei ei, săptămâna trecută.

– Cel puțin 41 de oameni au murit după ce un avion al companiei Aeroflot a luat foc la aterizare, după ce a revenit pe aeroportul Sheremetievo, din Moscova. Supraviețuitorii accidentului aviatic spun că avionul ar fi fost lovit de un fulger, la scurt timp după decolare, însă compania națională Aeroflot susține că aeronava s-a întors pe cel mai mare aeroport din Moscova din cauza unei defecțiuni tehnice.

– Un sindicat al polițiștilor din Paris a informat pe Twitter că o secţie de poliție din nord-estul orașului a fost victima unei „invazii de purici”, iar condiţiile de muncă fiindastfel „intolerabile” timp de mai multe zile, astfel secția a trebuit să fie evacuată duminică. În ciuda eforturilor de dezinsecţie, situaţia, care a început acum trei săptămâni, s-a înrăutăţit joi, ofiţerii fiind muşcaţi constant.

Cmentariile sunt închise