Astăzi bălțenii își aleg viitorul primar. Câți alegători s-au prezentat la urnele de vot

0

Astăzi în municipiul Bălți au loc alegeri pentru fotoliul de primar. În primele 2 ore și jumătate la secțiile de votare s-au prezentat 2503 alegători. Ceea ce constituie 2,46 %. Potrivit Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Municipală până la momet nu au fost înregistrate careva încălcări. În total, pe teritoriul municipiului Bălți au fost deschise 60 secții de votare. Dintre care 58 în oraș și câte una în satele Elizaveta și Sadovoe.

În cursa electorală s-au înscris 11 candidați.

Totodată Irina Serdiuc, președintele CECE Bălți a informat că un candidat a încălcat regulamentul privind ziua tăcerii. Este vorba despre Alexandr Nesterovschi, înaintat de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Ieri, 20 noiembrie, când a fost interzisă agitația electorală de orice tip, în locurile publice din oraș au fost prezenta câteva mașini cu bannerul lui Alexandr Nesterovschi. CEC a obligat persoana vizată să transporte mașinile la o parcare specială, iar Nesterovschi s-a ales cu o avertizare din partea CEC. Mai multe detalii urmăriți aici:

 

Menționăm că astăzi, 21 noiembrie se desfășoară alegeri locale noi în 15 localități din țară. Mai jos puteți urmări prezența la vot, în primele 2 ore de la deschiderea secțiilor de votare, în localitățile vizate. 

alegeri locale noi 2021
Foto:CEC

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture