Dublul omor de la Hiliuți: arest preventiv pentru tânărul care invoca miopie

0

O nouă ședință în dosarul dublului omor de la Hiliuți, Fălești. Tânărul de 20 de ani, originar din Sîngerei a primit arest preventiv pentu 30 de zile, cu includerea termenului de arest la domiciliu. Asta după ce procurorul de caz a depus recurs către Curtea de Apel Bălți, privind înlocuirea arestului la domiciuliu cu măsură preventivă.

Procorurul a atacat decizia judecătorului Radu Holban luată pe 13 noiembrie în privința bănuitului, pe motiv că ar fi ilegală. Atunci magistratul a aplicat o măsură mai blândă tînărului, pentru că ar fi miop. Potrivit Marianei Cherpec, ofițerul de presă al Procuraturii Generale, în cadrul ședinței nu au fost prezentate acte justificative. La moment, în acest dosar sunt vizați 8 figuranți, dintre care 7 sunt plasați în arest preventiv.

Reamintim că pe , 4 noiembrie în fășia forestieră din sectorul de vile amplasat în extravilanul satului Hiliuți din raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 25 și 26 de ani, locuitori ai municipiului Bălți.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture