O consilieră PPDA, luată la pumni de un alt ales: Plângere la poliție

0

Un conflict a izbucnit în incinta primăriei din Măgdăcești. „Am fost lovită cu pumnii peste cap de soțul primăriței, după ședința consiliului”, a scris consiliera Platformei DA Lidia Guzun, pe Facebook. Aceasta a depus o plângere la poliție. 

„Am fost lovită cu pumnii peste cap de soțul primăriței după ședința consiliului. Așa e când vrei să faci transparență în bugetul public”, a explicat Lidia. Consiliera spune că a scris plângere la poliție și că „se teme pentru siguranța ei și familiei”, transmite unimedia.info.

În comentariile de pe Facebook mai sunt persoane care spun că „această presiune asupra Consiliului local se face de 10 ani”.

„O dictatură directă, o frică totală! Am întrebat de multe ori: de ce treburile APL, au devenit chestiile personale de familie!? Noi suntem intimidați, iar participarea noastră la ședințele Consiliului local îi interesează pe soți! Oare cât o să dureze frica în Măgdăcești? Oare cât timp organele de control ale statului vor fi în tăcere, căci credeți-mă, nu-i la primul caz”, a scris Valetina Lupan.

„La data de 19 noiembrie, după orele 18:30 polițiștii din Criuleni, au înregistrat apelul telefonic de la locuitoarea satului Măgdăcești, raionul Criuleni, care a comunicat că a fost agresată fizic în incinta Primăriei din localitate de către un bărbat. Solicitanta a primit îndreptare pentru a trece expertiza medico legala și a fi stabilite leziunile”, a comunicat ofițerul de presă, contactat de Unimedia.

Cei vizați de plângere au fost aleși pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Ei nu au venit cu un comentariu deocamdată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture